8th WeB & 1st Macedonian Moodle Moot 2018

Home / Aktuelnosti / 8th WeB & 1st Macedonian Moodle Moot 2018

Pozivamo Vas da učestvujete na Osmom regionalnom (zapadnobalkanskom) i istovremeno prvom makedonskom Moodle Mootu, koji će biti održan 2.6.2018. godine na Biznis Akademiji „Smilevski“ u Bitolju.

Skup će okupiti eminentne stručnjake iz regiona koji će sa učesnicima podeliti svoja iskustva u korišćenju i nadogradnji ove popularne platforme za onlajn učenje. Ovo je prva konferencije posvećena e-učenju (prvenstveno putem Moodle platforme) koja će se održati u Makedoniji, te se očekuje veliki broj učesnika upravo iz Makedonije, ali i tradicionalno dobar odziv moodlera iz Srbije, Hrvatske i okolnih država.

Osim predavanja po pozivu, planiran je i niz izlaganja koja će predložiti ostali učesnici, pre svega u sekciji „Primer dobre prakse“ u kojoj će se i dalje razmenjivati iskustva u radu sa različitim verzijama sistema, interesantnim dodacima i dr. Cilj skupa je kao i ranijih godina deljenje iskustava u korišćenju sistema Moodle, kao i druženje i povezivanje korisnika u regionalnu Moodle mrežu.

Još jedna novina u odnosu na ranije godine je to što će se dan pre skupa, dakle 1.6., održati i radionica o osnovama korićenja Moodle sistema za upravljenje učenjem. Radionica će biti održana na makedonskom jeziku, dok će radni jezici konferencije biti makedonski, srpski i hrvatski.

Učešće na skupu je BESPLATNO za članove Moodle Mreže Srbije, HR Open-a i Moodle Macedonia. Za ostale učesnike kotizacija iznosi 25 evra. Za učešće u radionici kotizacija je takođe 25 evra,
a postoji i paket radionica + konferencija za 40 evra. Dodatna pogodnost je mogućnost praćenja dvodnevnog programa online. Za takav vid učešća kotizacija je svega 15 evra.

Za učešće se mogu prijaviti svi oni koji u svom radu koriste ili razvijaju Moodle kao sistem administratori, programeri, ali i nastavnici i drugi krajnji korisnici.

Registracija je za potencijalne predavače na konferenciji otvorena do 10.5., a za ostale učesnike do 20.5.2018. u 22 h.

Više detalja o skupu:

http://webmoodlemoot.org/course/view.php?id=10

Srdačan pozdrav do skorog druženja,

Živana Komlenov Mudrinski
Moodle Mreža Srbije / Serbian Moodle Network
E-mail: komlenov@mms.edu.rs
URL:    http://people.pmf.uns.ac.rs/~komlenov

Ostavite odgovor